Legjobb és legolcsóbb VPS egyben?

Úgy gondoljuk ez önmagában ellentmondás, ahogy a Ferrarira sem mondjuk, hogy a legolcsóbb autó, vagy ahogy a Daciára sem hogy a legjobb és leggyorsabb. Más technológia, más alkatrészek, más háttér. Mi ezért kialakítottuk a Classic VPS szolgáltatást, ami a legolcsóbb SSD VPS-ünk kíván lenni és létrehoztuk külön a Cloud VPS-t ami pedig a legjobb. Ahogy az összehasonlító táblázatunkban is egyértelművé válik, különbség van a két VPS szolgáltatásunk között: a Classic VPS szolgáltatás elsődleges célja a költséghatékonyság keretei között legmagasabb szintű kiszolgálás biztosítása ügyfeleinknek, hogy az más szolgáltatókhoz képest többet, jobbat nyújtva. A másik (Prémium HA Cloud) célja az abszolút legmagasabb minőség biztosítása. A hazai gyakorlattól eltérően mi minden tulajdonságot és különbséget részletesen ügyfeleink tudomására hozunk, táblázatunkban táblázatunkban minden szerintünk fontos konkrétum szerepel épp ezért, hogy objektív összehasonlítást tudjon végezni és ki tudja választani a megfelelő szolgáltatást.

Összegezve:

Prémium HA Cloud VPS

A hazai piac egyik legjobb infrastruktúráját és szolgáltatását kínálja, amelyhez hasonló rendszer csupán néhány szolgáltatónak van hazánkban, hiszen a bekerülési költsége is több tízmillió forint, így nemzetközi szinten is kiemelkedő.

VSHasonlísa össze a két VPS-t ide kattintva

Classic VPS

A hazai piac legjobb ár/érték arányú szolgáltatása kíván lenni az adott költséghatárokon belül, hogy Ön azok is élvezhessék a Tárhely.Eu Kft nyújtotta előnyöket, akiknek a költséghatékonyság a cél.