Segítség a rendeléshez

Melyik csomagot válasszam?

Először érdemes megvizsgálni, hogy hány honlapot, e-mail címet szeretne futtatni a tárhelyéről, mennyi képet, videót vagy egyéb adatot szeretne feltölteni. Ezen paraméterek alapján már le tudja szűkíteni, hogy melyik lehet a megfelelő csomag az Ön számára. Ahhoz, hogy egy átlagos oldal (pl. cége vagy privát oldala) és levelezés működjön nem kell mást tennie, mint kiválasztani bármelyik csomagot, mert nálunk az összes csomag tartalmaz minden alapvető sőt extrákkal kibővített egyéb tulajdonságot is!

A Standard csomagot azoknak ajánljuk, akiknek elég néhány db e-mail cím, egy bemutatkozó oldal és kevés képpel és néhány e-mail postafiókkal használják a szolgáltatást, illetve domain név vásárlást vagy fenntartást (azaz más szolgáltatótól történő áthozást) is szeretnék a megrendeléssel egyidejűleg elintézni.

A Business és Business Plus, illetve a nagyobb csomagok már azoknak ajánlottak, akik jóval komolyabb használatra szeretnék a tárhelyet, több mint 2 domainnal, több tíz, akár száz postafiókot is igényelnek, illetve jóval több képet és/vagy videót is szeretnének elhelyezni a weben honlapjukkal és sokkal több levelet küldenek/fogadnak.

Mit tapasztalok én vagy az oldalam látogatói ha Önöknél rendelek tárhelyet?

Folyamatosan könnyen és gyorsan elérhető (az év 99,9%-ában garantált) szolgáltatást, aminek a beállításaihoz Ön a nap 24 órájában bármikor hozzáférhet, a weboldalát pedig bárki megtekinheti.

Miért Önöket érdemes választani?

Amennyiben a csomagokkal vagy a megrendeléssel kapcsolatban további kérdése lenne, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat ide kattintva, vagy telefonon a 06 1 789 2 789-es számon.