Gondoltad volna, hogy egy Tárhely szolgáltatás
is lehet exkluzív?

Neked jár az exkluzivitás! Mit szólnál ahhoz, ha az eddigi webes életben gyökeres változást hoznánk? És nem egy harmadrangú szolgáltató korszerűtlen és bonyolult rendszerein kellene kiigazodnod, hanem az ország legnagyobb tárhelyszerverparkjának legexkluzívabb technikáját használhatnád játszi könnyedséggel weboldaladhoz és levelezésedhez?

Miért a Tárhely.Eu? Mert mi ezt kínáljuk Neked!

Statisztikánk

334 db saját szerver
87 173 db db kiszolgált weboldal
120 Gbit hálózati kapacitás
400 db SSD-vel gyorsított szolgáltatás
Miért mennél olyan céghez, amely csak árnyéka a vezető szolgáltatónak? Mi a legjobbat ajánljuk Neked! Gyere Te is az ország legmeghatározóbb, legkülönlegesebb szolgáltatójához!

Ők már a Tárhely.Eu-nál hosztolnak:

Egy barátom ajánlotta Önöket. Megmondom őszintén, hogy ennyire vásárlóbarát hozzáállással még ebben az országban nem találkoztam. Gyorsak, percízek, profik! Csak így tovább és sok sikert kívánok Önöknek. Jó szívvel fogom tudni másnak is ajánlani a szolgáltatásaikat!
Dr. Antal Péter

Rendkívül korrekt, gyorsan reagáló csapat. Csak ajánlani tudom Őket. És én is folyamatosan hozom az új ügyfeleket.
Sulyok Tibor

Nagyon elégedett vagyok a Tárhely.Eu szolgáltatásának minőségével, az ügyintézés gyorsaságával és a szolgáltatás árával. Majdnem egy éve regisztráltam egy tárhelyet domainnel és hibátlanul gyorsan működik. Édesapámnak tegnap este rendeltem meg egy tárhelyet egy domain átvezetéssel, és ma délutánra minden elrendeződött, és működik, és ráadás fél áron az előző szolgáltatóhoz képest, az ajándékokról, nem is beszélve. Nagyon elégedett vagyok! Köszönöm a munkájukat!
Szecsődi Benjámin
Csupán néhány példa a több száz nem mindennapi visszajelzésből, amit ügyfeleinktől kaptunk.
Még sokkal-sokkal több visszajelzés olvasásához ide kattints.

Várj! Nem biztos, hogy mi vagyunk a Te legideálisabb szolgáltatód, hiszen

De ha Te kedveled a modern, megbízható és innovatív technológiát, akkor olvass nyugodtan tovább!

Emeljük a tétet?

Különleges tárhelyszolgáltatáshoz különleges ajándékok is járnak, ugye? Akkor íme az ajánlatunk: Mindegyik nettó 10.000 Ft értékű csomaghoz most egy 100.000 Ft értékű ajándékcsomagot adunk, amely tartalmaz: Ne feledd, emellett a 99,9% rendelkezésre állás, 30 napos pénzvisszafizetés, tesztlehetőség és a páratlan 199 tárhely/szerver garancia a bizonyíték jó döntésedre.

Melyik tárhelyet válasszam?


Most meg tudom rendelni?

Természetesen, csak kattints valamely Tárhelyünkre a fenti vagy a következő felsorolásból és utána azonnal elindíthatod a megrendelést: Normál, Cloud, DDR4 SSD Cloud, Óriás.
Például az All Inclusive csomagot ide kattintva is meg tudod rendelni.

Mikor fog működni leghamarabb a tárhely?

A tárhely az online (Bankkártya, PayPal) befizetés után azonnal elkészül számodra.

Ma már használhatom a domain nevem is?

A legtöbb nemzetközi domaint is azonnal bejegyezzük, maximum pár óra itt szükséges lehet a teljes működéshez. A .hu domainhez a hazai szabályzat szerint egy igénylőlap szükséges és ez után 1 munkanapon belül élni fog a domain. (Ha nagyon sürgős, ajánlott egy .hu és egy nemzetközi domaint is regisztrálni és a nemzetközi már pár órán belül menni is fog.)

Hogy tudom a leggyorsabban intézni?

Online megrendeléssel és fizetéssel, mert úgy alakítottuk ki a rendszert, hogy pár percnél többet ne vegyen igénybe a megrendelés és fizetés. Átutalás esetén 3-24 munkaóra is lehet az elkészülési idő, csekkes befizetés esetén több nap.

Feltétlen kellenek a papírok?

.hu esetén csak, de sajnos egyelőre a hazai szabályzat miatt igen.
További kérdés esetén azonnal megkereshetsz minket, ahol a lehető leggyorsabban próbálunk választ adni kérdéseidre, kattints ide vagy hívd a +361 789-2-789-es telefonszámunkat!