Minden részletre kíváncsi?

Tények, adatok és információk.

Megalapozott döntést szeretne hozni, de úgy látja nem rendelkezik még a szükséges információkkal?
Mi segítünk! A következőkben részletekbe menően szót ejtünk mindenről, ami fontos a tárgyilagos döntése meghozatalához, számokról, adatokról, tényekről, pro és kontra!

Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat? Annak,


Ők már a Tárhely.Eu-nak szavaztak bizalmat:


Több mint 5 éve vagyok a Tárhely.eu csapat megelégedett ügyfele! Munkájukat csak dicsérni tudom. Weboldalam az elmúlt évek alatt mindig elérhető volt, a szolgáltatásokkal semmilyen probléma nem fordult elő!!!! Megtisztelő és példaértékű az a gyorsaság és segítőkészség, ahogyan az esetlegesen felmerült kérdéseimre, segítség kéréseimre reagáltak. Ár értékben pedig meggyőződésem, hogy minden hasonló tevékenységet folytató céget maguk mögé utasítanak! Ha megbízható, korrekt és megfizethető tárhelyszolgáltatót keresel akkor teljes szívemből merem ajánlani Őket!
Tisztelettel: Piti István - www.ritmusfofo.hu

Több éve vagyok ügyfelük, ami alatt szinte semmi problémám nem volt. Egyszer volt egy komolyabb szerverproblémájuk ami után teljes mértékben mindent helyreállítottak és a megállás miatt hosszabbították a bérletet. Maximálisan meg vagyok elégedve a szolgáltatásaikkal!
SchShop - Szikora András

Mielőtt a tarhely.eu-t megismertük, évente váltottunk tárhelyszolgáltatót. Már nem is tudom mióta, de kb. 3-4 éve itt vagyunk, és elégedettek vagyunk.
Adányi Mihály - Web-Multimédia Kft.
Még több hiteles, minősített véleményt az alábbi link alatt talál: Kattintson ide!

Mivel jobbak Önök, mint más szolgáltató?


Kinek nem ajánlják a Tárhely.Eu szolgáltatásait?

Bár törekszünk arra, hogy minél több leendő Ügyfelünk kedvére tenni, tudjuk, hogy lehetetlen minden embernek megfelelni. Ezért összegyűjtöttünk néhány eshetőséget, amikor nem érdemes minket választani:

Tehát, amennyiben őszinte, fenntartható és minőségi szolgáltatást szeretne korrekt áron, megtalálta a megfelelő szolgáltatót a Tárhely.Eu személyében!


Mivel garantálják nekem a minőséget és a biztonságot?


Lehet-e tesztelni a szolgáltatásukat?


Hogyan rendelhetem meg a végleges tárhelyet?

1. Lépés: Először el kell döntenie milyen tárhelyet szeretne:
Ügyfeleink 90%-a a normál tárhelyeinket használja.
Egyik legnépszerűbb az All Inclusive Csomag, ami a legkedvezőbb Ft/MB szinten (1,32 Ft / MB) a nettó 20.000 Ft + Áfa / éves árkategória alatt.

2. Lépés: Megrendelés és fizetés
A megrendeléshez a tárhely kiválasztása utána a domain nevet kérjük el, majd a szolgáltatókkal való szerződéskötésnél megszokott adatokat kell megadni online. Ha mindent rendben talál, véglegesítheti a megrendelését és több -féle fizetési mód közül választhat. (Átutalás, Csekk, PayPal, Bankkártya stb.)

3. Lépés: A szolgáltatás aktiválása
Időtartam: Online fizetés esetén percek alatt a szolgáltatások aktiválódnak. Átutalás esetén fél munkanap, csekk esetén 1-2 nap az átfutási idő.
A szolgáltatás aktiválása azt jelenti, hogy a tárhely elkészül és minden hozzáférést megkap, részletesen minden adattal, a domainok pedig bejegyződnek. A domain regisztrációk időtartamáról olvassa el Tudásbázis cikkünket. Figyelem! A .hu domain ügyintézése a hazai szabályzat miatt eltér, így itt a levélben kapott, vagy az ezen a weboldalon írt utasításokat kell követni!


Normál tárhelyeink: Kattintson ide
Cloud tárhelyeink: Kattintson ide
Óriás tárhelyeink: Kattintson ide
SSD Cloud tárhelyeink: Kattintson ide

További Gyakran Ismételt Kérdések:

Lehet-e később bővíteni? Igen.
Bővebben: Év közben csak nagyobb csomagra lehetséges, általában a két csomag közötti különbséget kell fizetni. Amely csomagokban ingyen domain regisztráció található és az eredeti kisebb csomagban ez nincs, természetesen bővítéskor ezt ki kell fizetni. Pontos összeg mindig ajánlatkérés alapján a csomag közti különbség és a letelt idő függvényében

Milyen tulajdonságokkal rendelkeznek a tárhelyek, szerverek stb?
A részletes adatokat a http://tarhely.eu/uj_tarhely.php weboldalon láthatja. A csomagok listájában, ami tovább nyitható a „Részletekért kattintson ide ” linkkel és a lentebb látható dobozokban.

Van-e szerver felügyelet, mi történik szerver gond esetén?
24 órában figyeljük szervereinket, legkésőbb 1 percen belül értesülünk gond esetén. Amennyiben a probléma azonnal nem oldható meg, a gondot itt jelezzük: http://tarhely.eu/ugyfeladmin/announcements.php
Szerver gond esetén ezen az oldalon részletes tájékoztatást nyújtunk az okról, a javításról és annak várhatő időtartamáról.

Ft / MB - Melyik tárhely éri meg a legjobban?
Amennyiben a Ft/MB összeget nézzük, akkor 1 MB-re vetített költség az Óriás 2 tárhely esetén éri meg a legjobban, mert ott 0,59 Ft ez az érték.

További kérdés esetén bizalommal forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, ahol a lehető legprecízebben próbálunk választ adni kérdéseire, kattintson ide vagy hívja a +361 789-2-789-es telefonszámunkat, amely 9:00-17:00-ig érhető el munkanapokon!