Kényelmes szolgáltatást és
barátságos ügyfélkiszolgálást szeretnél?

Miért vesződnél azzal, hogy heteket töltesz el a tárhely szolgáltatók tömegének fáradtságos átvizsgálásával, amikor megtaláltad az igényeidnek megfelelő egyszerű, kényelmes és biztonságos szolgáltatót?

Statisztikánk

334 db saját szerver
87 173 db db kiszolgált weboldal
120 Gbit hálózati kapacitás
400 db SSD-vel gyorsított szolgáltatás

Nézzük meg közösen miért gondoljuk úgy, hogy Neked is tökéletes választás a Tárhely.Eu:

A Tárhely.Eu már bizonyított: Több mint 10.000 ügyfél szavazott már bizalmat nekünk. Sokak tapasztalhatták már meg, hogy mi minden egyes ügyfelünkkel törődünk!

Ők már a Tárhely.Eu elégedett ügyfelei:


Egy barátom ajánlotta Önöket. Megmondom őszintén, hogy ennyire vásárlóbarát hozzáállással még ebben az országban nem találkoztam. Gyorsak, percízek, profik! Csak így tovább és sok sikert kívánok Önöknek. Jó szívvel fogom tudni másnak is ajánlani a szolgáltatásaikat!
Dr. Antal Péter

Évek óta a tarhely.eu tárhely és domain szolgáltatásait vesszük igénybe, és maximálisan elégedettek vagyunk vele. Minden problémánkra szinte perceken belül megoldást kapunk, akkor is, ha akár késő este kérünk segítséget. A legmegbízhatóbb szolgáltatót sikerült a tarhely.eu-ban megtalálnunk, és partnerségünket folyamatos akciókkal, kedvezményekkel honorálják.
Kiszi-Kő Plusz Kft.

Megbízható működés, gyors, udvarias és alapos ügyfélszolgálat.
Artrio Kft.
Csupán néhány példa a több száz nem mindennapi visszajelzésből, amit ügyfeleinktől kaptunk.
Olvass még több véleményt kedves ügyfeleinktől egy független rendszerben, ide kattintva!

Nálunk nyugodt lehetsz!

Nem kell többet aggódnod, segítünk, hogy egyszerű döntést hozhass, épp ezért biztosítunk olyan egyedülálló garanciacsomagot és biztonságot mint senki más:


Dőlj hátra és élvezd a maximális kényelmet!


Mit javasolunk a megrendeléshez?

Ügyfeleink 90%-a a Normál Tárhelyeinket használja, mert baráti áruk és funkcionalitásuk teljesen megfelel igényeiknek. Itt mindössze azt kell eldönteni a csomag kiválasztásánál, hogy Mi általában a Business Plus csomagot ajánljuk, mert ha ez a csomag már most megfelel Neked, akkor valószínűleg hosszú távon is megfelel, hiszen se nem túl nagy, se nem túl kicsi, minden fontos kényelmi funkciót tartalmaz. Emellett el lehet rajta több domaint helyezni, így akár később lehet más vagy több domainnal működtetni, Illetve mindössze 14.700 Ft + Áfa / év költséggel jár!

A Business Plus csomag megrendeléséhez kattints ide >>
A csomagok részletes áttekintéséhez pedig kattints ide >>


Tesztelhetem a szolgáltatásotokat?


Gyakori kérdések:

Lehet-e később bővíteni?
Igen! Bármikor tudsz később bővíteni, így nem kell aggódnod melyik csomagot választod. Akár kezdheted a legkisebbel vagy a már említett Business Plus csomaggal. Ha nagyobbat szeretnél, bármikor kérheted ügyfélszolgálatunktól a bővítést és mi intézzük helyetted!

Hosszú távú megoldást keresek. Ez a Tárhely.Eu-nál lehetséges?
Természetesen. Domain neveinket és tárhelyeinket is megrendelheted több évre, így több évre is előre tervezhetsz. Sokan 5-10 évekre kérik tőlünk a szolgáltatást, hogy minél kevesebbet kelljen fogolalkozni az ügyintézéssel.

Sok mindenhez értek, de a technikához annyira nem. Tudtok segítséget adni?
Természetesen. Több száz szöveges és videós segítségünk, pár kattintással működtethető rendszereink épp neked lettek kitalálva! De ügyfélszolgálatunk is bármikor a rendelkezésedre áll, mi nem hagyunk magadra!

Kérdés esetén fordulj ügyfélbarát ügyfélszolgálatunkhoz, kattints ide vagy hívd a +361 789-2-789 -es telefonszámunkat!